Webbler | Få flere kunder med digital marketing

Webbler er et pragmatisk, midtjysk marketing bureau, sat i verden som modstykke til pseudoarbejde og overdrevne priser. Hos Webbler kalder vi en spade for en spade, og gør det så nemt som muligt for dig at se præcis, hvad du får for dine penge.

Vi bruger ikke tid på ligegyldige standardiserede rapporter, men følger personligt op med beskrivelser af det udførte arbejde.  Hos os kan du altid ringe og få konkrete svar på din problemstilling, uden det koster ekstra.

Vi arbejder til daglig med mange forskellige virksomheder omkring bl.a. Google Ads-annoncering, søgeoptimering og Facebook re-marketing. Alle samarbejdsaftaler er præget af gennemsigtighed og fri for høje opstartsgebyrer og lange bindingsperioder.

Google ads

Når du henvender dig til os, vil vi starte med at udarbejde en analyse og fremgangsmetode for, hvordan vi bedst får sat din annoncering på rette spor.

Når vi har vendt vores indledende analyse med dig, eksekverer vi planen, og dine annonceringer vil gå live. Du vil straks kunne se resultaterne i real-tid på vores board.

Du vil løbende – på måneds-basis – få opfølgninger på, hvordan det går dine Google Ads. Her vil din konsulent selvfølgelig forklare dig, hvorfor nogle kampagner performer bedre end andre, hertil hvordan de løbende kan blive optimerede for at give dig en højere ROAS.

 

SEO

Som med Google annoncering vil vi også med søgeoptimering starte med at udarbejde en analyse og lave en plan for dig.  Vi starter SEO for dig eller optimerer dit nuværende setup. 

Vi eksekverer efter den aftalte fremgangsplan og hertil bliver der udviklet SEO-tekster efter den søgeordsstrategi, som vi har fremlagt. LIgeledes on-page optimeringer, så din hjemmeside følger Google’s regler.

Vi følger med i, hvordan du rangerer på de søgeord, vi aftalte at ramme efter. Hertil skræddersyer vi løsningsforslag til, hvordan vi kan rangere yderligere på de søgeord som fremgik i analysen. Vi sikrer, at du løbende oplever en stigning i din organiske trafik.

 

Facebook re-marketing

Når vi kigger på re-marketing via Facebook, er det først og fremmest vigtigt for os at få så meget kendskab til jeres kunder, som muligt. Ud fra vores erfaringer kommer vi med et bud på hvilken typer annoncer, der vil fungere for din virksomhed på Facebook samt hvilken målgruppe, vi vil gå efter.

Efter den førhen aftalte plan lancerer vi en række annoncer for din virksomhed, som løbende bliver fulgt op på af din konsulent, for at blive finjusteret til den bedste performance muligt.

Efter en måneds tid kan vi følge op på, hvordan det går for dine annoncer på Facebook og din konsulent vil komme med forslag til, hvordan annoncerne og målgruppen ville kunne forbedres.

Få fat i os

Ballevej 2B
8600 Silkeborg

Skriv til os