PLEY| Flest CS:GO nyheder. I verden!

Pley har eksisteret siden 2020, hvor mediet har dækket internationalt CS:GO. Her dækkes både de største turneringer, men også de mest interessante historier og fortællinger, som omgiver denne verden. 

Pley bliver dermed CS:GO’s svar på fodboldsitet bold.dk. Bare internationalt. Alt foregår nemlig på engelsk, og henvender sig til hele verden.

Kig forbi pley.gg og få seneste nyt!

Rutinerede mediefolk står bag

Anders Frost, Anders Nielsen og Holger Kristiansen var alle med til at lave Kanal Sport, som var pionerer i Danmark indenfor streaming fra den danske sportsverden. Først 100% på nettet, hvor Kanal Sport var de første i Danmark til at streame live fra danske sportsarenaer, og fra 2011 til 2015 også som 24/7 HD TV-kanal i YouSees store pakke.

 

200 millioner CS:GO fans over hele verden

CS:GO er den næstmest populære e-sportsgren, når man kigger på antal der følger sporten på Twitch, Youtube og Facebook Gaming. Her kommer counterstrike op på lige godt 200 millioner fans/følgere. Et stykke efter LOL og på niveau med Dota2. 80 millioner betragtes som ‘entusiasts’ og 120 millioner som ‘occationals’.

Danmark er på toppen af denne sportsgren

Danmark er en af stormagterne indenfor CS:GO. Med Astralis som ledestjerne er det dukket flere forskellige danske hold op, som alle udfordrer verdenseliten. Heroic har rykket sig og er blevet Danmarks bedste mandskab, mens Copenhagen Flames gang på gang skaber små mirakler og kvalificerer sig til de største turneringer. 

Der er også kommet rigtig mange danske spillere ud og spille for nogle af de største udenlandske organisationer, hvilket giver Pley.gg rigtig gode muligheder for at lave historier med de største stjerner i CS:GO verdenen.

Få fat i os

Ballevej 2B
8600 Silkeborg

Skriv til os