PLEY| Flest CS:GO nyheder. I verden!

Pley skal være det internationale CS:GO medie med flest nyheder i døgnet. Via pley.gg på pc og mobil kan alle fans af Counter-Strike få nyheder om holdene, spillerne, kampene og turneringerne i verdens hurtigst voksende sportsgren. 

Pley bliver dermed CS:GO’s svar på fodboldsitet bold.dk. Bare internationalt. Alt foregår nemlig på engelsk, og henvender sig til hele verden.

Kig forbi pley.gg og få seneste nyt!

Rutinerede mediefolk står bag

Anders Frost, Anders Nielsen og Holger Kristiansen var alle med til at lave Kanal Sport, som var pionerer i Danmark indenfor streaming fra den danske sportsverden. Først 100% på nettet, hvor Kanal Sport var de første i Danmark til at streame live fra danske sportsarenaer, og fra 2011 til 2015 også som 24/7 HD TV-kanal i YouSees store pakke.

 

200 millioner CS:GO fans over hele verden

CS:GO er den næstmest populære e-sportsgren, når man kigger på antal der følger sporten på Twitch, Youtube og Facebook Gaming. Her kommer counterstrike op på lige godt 200 millioner fans/følgere. Et stykke efter LOL og på niveau med Dota2. 80 millioner betragtes som ‘entusiasts’ og 120 millioner som ‘occationals’.

Danmark er på toppen af denne sportsgren

Danmark er en af stormagterne indenfor CS:GO. Med Astralis som ledestjerne er danske hold som Heroic, Mad Lion og North alle i verdens Top 30. Det giver Pley gode muligheder for access til nyheder.

Få fat i os

Ballevej 2B
8600 Silkeborg

Skriv til os