MEDIATING | indhold til digitale løsninger

MEDIATING udfører en lang række specialiserede opgaver indenfor indhold til digitale løsninger. Her produceres der søgeoptimeringsartikler til kunder, som ønsker bedre google-rangeringer til helt specifikke søgeord. Artiklerne bliver både udgivet på kundernes egen hjemmeside, mens det også er muligt at få artikler placeret på forskellige domæner, som alle sammen hjælper kunden til at få promoveret sin vare igennem en styrket SEO placering i Googles univers.

SEO

Søgeoptimering er blevet et af nøglebegreberne at kende, hvis du vil lykkes med din online markedsføring. SEO står for Seach Engine Optimization og går helt simpelt ud på at optimere din hjemmeside eller webshop til at rangere højere på Google eller andre søgemaskiner.

Der findes masser af forskellige muligheder for at optimere din SEO. I spalten ved siden af, kan du læse hvordan vi helt specifikt kan hjælpe dig.

Linksartikler

I MEDIATING har vi specialiseret os i at skrive linksartikler. En linksartikel er en tekst på mellem 400-800 ord, som indeholder specifikke termer, som kunden har bestemt er vigtige. Artiklerne bliver placeret på gode domæner, som øger værdien i diverse søgemaskiner.

Vi leverer også tekster direkte til kundens hjemmeside, hvor vi hjælper med at øge synligheden i det digitale rum. Det eneste du skal fortælle os er, hvilke søgeord du gerne vil fremhæve på din hjemmside.

Få fat i os

Ballevej 2B
8600 Silkeborg

Skriv til os