MEDIATING | indhold til digitale løsninger

Der er mange gode grunde til, at vi valgte at skabe en virksomhed, der skulle operere på markedet for SEO og linkbuilding. Ikke mindst, fordi det naturligt gav god mening, da disciplinen voksede sig større og større i Webbler – for ja, MediaTing udspringer faktisk fra en afdeling i Webbler. Men ikke mindst, fordi markedet er i enorm vækst og er én af de markeder, der med teknologiens udvikling virkelig er i hastig forandring. Og det er netop derfor, at vi med vores agile mindset har rig mulighed for at udkonkurrere nogle af de største spillere på netop dette marked.

Googles algoritmer bliver hele tiden klogere og klogere, og i denne branche er det derfor også vigtigt hele tiden at vide, hvad der rører sig. Med MediaTings organisationsstruktur og mindset har vi mulighed for at tilpasse os nye trends, algoritmer m.m. indenfor både tekst og linkbuilding, og på denne måde har vi formået at skabe os en stor konkurrencemæssig fordel.

SEO

Søgeoptimering er blevet et af nøglebegreberne at kende, hvis du vil lykkes med din online markedsføring. SEO står for Seach Engine Optimization og går helt simpelt ud på at optimere din hjemmeside eller webshop til at rangere højere på Google eller andre søgemaskiner.

Der findes masser af forskellige muligheder for at optimere din SEO. I spalten ved siden af, kan du læse hvordan vi helt specifikt kan hjælpe dig.

Linksartikler

I MEDIATING har vi specialiseret os i at skrive linksartikler. En linksartikel er en tekst på mellem 400-800 ord, som indeholder specifikke termer, som kunden har bestemt er vigtige. Artiklerne bliver placeret på gode domæner, som øger værdien i diverse søgemaskiner.

Vi leverer også tekster direkte til kundens hjemmeside, hvor vi hjælper med at øge synligheden i det digitale rum. Det eneste du skal fortælle os er, hvilke søgeord du gerne vil fremhæve på din hjemmside.

Få fat i os

Ballevej 2B
8600 Silkeborg

Skriv til os