MediaTing drømmer stort: Vi vil være de bedste og største i Norden

Der er fuld fart på udviklingen i MediaTing, som i 2023 har skabt innovative løsninger til stor glæde for kunderne, som strømmer til som aldrig før.

Kampen om at forstå og udnytte Googles søgemaskine til fulde er en evig foranderlig opgave, som kræver et helt specielt mindset og mod til at ændre fokus. Det kan firmaet MediaTing skrive under på efter et år, hvor nye algoritmer og nye udviklinger har udfordret hverdagen.

– Det har været en krævende tid, hvor vi har skulle forholde os til nye ændringer. Men det har været fedt, og det har virkelig skubbet til vores grænser. Vi er et helt andet sted nu, end hvor vi var for et år siden, konstaterer COO i MediaTing, Line Friis.

Teamet bag MediaTing er ligesom resten af Young Business-huset kendetegnet ved, at det primært er unge medarbejdere, som står i spidsen for virksomheden. Noget som ifølge Line Friis har været en stor fordel i processen med at forholde sig til nye inputs udefra, som har vendt op og ned på arbejdsopgaverne.

– Vi er relativt nye og unge, hvilket også gør, at vi ikke har puttet alle ting i kasser og gjort, som man altid har gjort. Vi har slet ikke bygget kasserne endnu, så vi er særdeles omstillingsparate.

Innovativ tilgang

I 2023 har MediaTing lavet en optimering af hele virksomheden, hvor man har tænkt innovativt og digitalt i salg- og produktionsprocesserne. Det kan mærkes i øjeblikket. I april måned har firmaet haft en rekordtilgang af nye kunder, som også har fået øjnene op for MediaTing, som har specialiseret sig i tekstforfatning og linkbuilding. En transparent kommunikation sammenholdt med en ”svesken på desken” tilgang til samarbejdspartnere har givet tilfredse kunder.

– Vi leverer de ting, som vi har aftalt. Vi efterkommer mange krav, og vi er generelt hurtige med at levere til tiden og i den rigtige kvalitet, fortæller Friis.

Selvom der er gang i forretningen lige nu, så kigger MediaTing stadig fremad og forsøger at holde trit med den rivende udvikling, som markedet omkring Googles søgemaskine konstant befinder sig i.

– Vi prøver at være et skridt foran. Vi har nye ideer til produkter og hvordan vi sælger vores varer. Vi vil rigtig gerne vokse, og så vil vi gerne være de bedste og største i Norden, lyder det fra Line Friis om fremtiden for MediaTing.

Du kan blive klogere på MediaTing og hvad firmaet kan tilbyde dig her.