Pley har bidt sig fast i verdenstoppen af CS:GO

I den måske mest spændende tid indenfor CS:GO fortsætter Pley.gg udviklingen.

Pley blev skabt i 2020 med visionen om at være din nye kilde til CS:GO-nyheder, fede highlights og spændende guides omkring spillet. Efter en tilvænningsperiode og en start, hvor fodfæstet og retningen lige skulle findes, fik Pley også fundet sin helt egen plads i CS:GO-universet.

Verden rundt i 2022

I løbet af 2022 og 2023 har Pley oplevet en signifikant vækst i antallet af besøgende. Vi er begejstrede for at se, hvordan vores tal fortsætter med at vokse og indikere den positive udvikling, vi har opnået.

Vores engagement i at levere kvalitetsindhold har ikke kun resulteret i flere besøgende, men også i bedre statistikker for vores platform. Vi har set stigende trafik, længere besøgstider og en stigning af følgere på Twitter, som er vores vigtigste sociale medieplatform.

I 2022 havde vi æren af at dække to CS:GO Majors i Belgien og Brasilien, hvor vi havde en reporter til stede for at give vores læsere og seere på YouTube førstehåndberetninger og interviews med spillerne og holdene.

Men vores eventyr stopper ikke der. Pley var også on-site til flere BLAST Premier-turneringer i henholdsvis København, Lissabon og Abu Dhabi med stor succes til følge, i form af utallige eksklusive interviews, som genererede god trafik på både hjemmesiden og vores YouTube.

Dette satte os på landkortet og gjorde, at flere og flere spillere, hold og fans genkendte vores orange/sorte logo og navn. Hvis man skulle fremhæve én ting, kan man nævne, at vores presse-seance med superstjernen Oleksandr ”s1mple” Kostyliev fra BLAST Spring Lisbon har fået mere end 200.000 visninger på YouTube. I 2022 alene havde vi tæt på 2 millioner visninger på vores Youtube-kanal, hvor specielt interviews med spillere, trænere og kommentatorer har været populære.

En spændende tid i sigte

Med udgivelsen af det nye Counter-Strike 2 i horisonten og et stigende antal aktive spillere, er vi hos Pley utroligt spændte på at fortsætte med at dække og engagere os i Counter-Strike-universet. Som passionerede Counter-Strike-entusiaster ser vi frem til den kommende udgivelse af et nyt spil i serien, der også udfordrer os som medie til at nytænke og være innovative i vores dækning.

Det faktum, at CS:GO nærmest månedligt slår rekorder for antal aktive spillere, der på en lørdag i maj lød på mere end 1,8 millioner spillere, viser blot, at engagementet og støtten til spillet stadig er særdeles stærkt.

2023 har dog også været præget af økonomiske problemer hos flere hold. Her på Pley afslørede vi tidligere på året, at det Norsk-ejet selskab bag det danske storhold Heroic var i knæ og manglede millioner. Historien blev citeret alle steder i CS-verdenen, og det gav et indblik i de udfordringer, som flere af holdene pt. kæmper med. Økosystemet i en forholdsvis ny branche som Esport og Counter-Strike er selvfølgelig et af de mange interessante områder, som vi bestræber os på at dække i fremtiden også. Følg med på Pley.gg for flere afsløringer, interviews og de mest interessante historier fra Counter-Strike-verdenen.